Een mooie start: Nieuwjaarsborrel bij MASTER

By 15 februari 2016 Geen categorie No Comments

Vrienden en Collegae

Het was in januari een gezellige drukte tijdens de jaarlijkse GodenBorrel en tevens onze aftrap van het nieuwe jaar bij MASTER op het Concertgebouwplein. Meer dan 160 mannen en vrouwen waren blij elkaar weer te zien of elkaar te ontmoeten. Het gezelschap vormde een mooie doorsnede van de Nederlandse IT. Ondernemers, incubators, disruptive technologists, sales… men wist elkaar te vinden om te klinken en te drinken. En zo bleek het maar weer overduidelijk dat mensen bij MASTER binnen komen omdat ze Executive Counselling behoeven of Interimmers  zoeken als klanten of een positie ambiëren als kandidaten, maar dat zij het pand verlaten als vrienden.

20 jaar MASTER Search

Dit jaar was het dubbel feest. Wij vierden niet alleen de alweer 10e GodenBorrel op en rij, maar bovendien het twintigjarig bestaan van MASTER Search. How the time flies.

Ton Risseeuw

Te midden van alle feestelijkheid was het goed om ook even stil te staan bij het overlijden van Ton Risseeuw. De genodigden kregen het boekje met zijn 10 Geboden mee. Overige belangstellenden kunnen het opvragen via een e-mail naar scheer@mastersearch.nl

 

Wat MASTER en alle partners betreft kon het nieuwe jaar niet beter beginnen. We zijn benieuwd wat de rest van 2016 gaat brengen. Maar een ding is zeker: we zien nu al uit naar de volgende GodenBorrel.