Executive Search

Succes kent een formule die niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij vatten die formule graag samen in een woord: Positiemanagement.

Want uiteindelijk gaat het erom dat u de juiste persoon op de juiste plek heeft. Geen inwisselbare pionnen maar de best gekwalificeerde executives die zich hebben bewezen en die ICT-specialisaties met kennis van hard targets in zich verenigen.

Traditional Search

Onze bemiddeling begint met een grondige analyse van wie u nodig heeft. Een heldere functieomschrijving en persoonlijk profiel leiden tot een lijst van geschikte kandidaten. In een eerste interview vragen wij hen al om een persoonlijk commitment. Zo kunnen de onderhandelingen met de ideale kandidaat direct beginnen en heeft u vaak al binnen tien dagen uw nieuwe manager in positie.

Headhunting

Voor sommige posities voldoet de beste van de beste niet. Voor deze posities zoekt u de ware. Met een unieke balans tussen kennis, ervaring en gevoel voor vernieuwing in ICT. De uitblinker die kan anticiperen op de toekomst.

MASTER Search vindt die persoon. Wanneer wij kandidaten aan u voordragen, staan zij al in de startblokken voor u.

Meet & Greet

Onze Meet & Greet aanpak van Executive Search stelt u en uw bedrijf in staat om op een buitengewoon effectieve en efficiënte manier top talent te werven.

Tijdens de Meet & Greet stellen wij, kort na elkaar, minimaal 4 goed gekwalificeerde en gecommitteerde kandidaten voor waarmee introductiegesprekken gevoerd worden. Met de kandidaten die u vervolgens selecteert, worden vervolgafspraken gemaakt  bij u op kantoor of desgewenst bij MASTER Search International.