Over MASTER Search & Interim

MASTER Search & Interim

MASTER is twintig jaar geleden opgericht als een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in commerciële IT functies. Kenmerkend voor de mensen van MASTER zijn het oog voor kwaliteit van de dienstverlening en de snelheid waarmee op de behoeften van de opdrachtgever wordt ingespeeld. Hierdoor is het bureau uitgegroeid tot een middelgrote organisatie.

Gedreven door de vraag in de markt zijn er in de loop der jaren specialisaties bij gekomen op het gebied van Interim Management en Counselling. In 2016 is daar CIO Support aan toegevoegd, integrale ondersteuning aan de CIO, gericht op de personele invulling van permanente en tijdelijke functies, onder andere op het gebied van Digitale Transformatie.

Missie en visie

MASTER Search versterkt de marktpositie van haar opdrachtgevers door het aanleveren van arbeidskapitaal met duidelijke meerwaarde. Dit doen wij vanuit ons positiemanagement dat zich richt op de ideale match voor zowel werkgever als werknemer.

Ons team

Onze consultants hebben allen een ruime en gespecialiseerde achtergrond in de markt. Vanuit hun uiteenlopende achtergronden vinden zij de juiste persoon voor de juiste positie.